Foto de la meva cara

Sobre mi

Hola! Em dic Aleix Mateu Martínez Vinent. Vaig néixer el setembre de l'any 1999 a Maó, Menorca. Durant els meus anys de vida a l’illa vaig simultaniejar l’escola i l’institut amb l’aprenentatge musical al Conservatori de Música (el violí és el meu instrument), i també amb diverses pràctiques esportives com ara el bàsquet i el tennis. Però sempre dedicant bona part del meu temps al descobriment dels ordinadors i dels avenços tecnològics!

Em vaig estar a Menorca fins els 18 anys, quan partí a viure a Barcelona per estudiar el grau que vaig cursar.

Crec en l'aprenentatge continuat, i és per això pel que a l'acabar el grau vaig començar el Màster d'Enginyeria de Telecomunicació que estic cursant actualment a la UOC amb tal d'amplicar coneixements i seguir desenvolupant-me en atres branques i activitats de la enginyeria aplicables a la meva feina d'enginyer de software i firmware.

M’apassiona el món de la tecnologia, el desenvolupament de software i el desplegament de noves tecnologies de telecomunicacions. També m’interessen molt els projectes relacionats amb l’exploració espacial que tenen a veure amb la captació i l’anàlisi d’imatges i senyals.